Det perfekte smykke til mænd

I 2021 er det helt normalt at bære smykker som mand. Et armbånd fra Nordd Copenhagen er ikke blot stilet, men er lavet så det både passer til mænd og kvinder og kan tilpasses de fleste håndled.

Smykker til mænd

Hos Nordd Copenhagen tilbyder vi også armbånd til mænd. Vi har selv erfaret hvor svært det er at finde et stilfuldt og enkelt armbånd til mænd. Derfor har vi gjort det nemt for manden som ønsker at styrke sin personlige stil med et stilfuldt armbånd. Det er blevet utroligt populært at bære smykker som mand i 2021, og ønsker du at følge denne trend, har du gode muligheder for at finde det ideelle armbånd til mænd her hos Nordd Copenhagen. 

Vores sølvarmbånd er nøje udvalgt og er lavet af den bedste kvalitet på markedet. Alle vores armbånd til mænd er lavet af 304L rustfrit stål og vores guldarmbånd er forgyldt med 18K guld. Dette gør, at vores armbånd er den perfekte accessories til manden der har alt. 

Vores kollektioner

Når du er på udkig efter armbånd til mænd, kan det ofte være svært at vide, hvornår smykkerne er maskuline, og hvornår de bliver for feminine. Det varierer meget fra person til person. Visse mænd kan bare bære smykker bedre end andre, mens andre kan have svært ved det. Derfor har vi, i Nordd Copenhagen, prøvet at ramme så bredt som muligt med vores kollektioner: classic, hammered og matte. 

Vores classic armbånd er vores første og mest populære armbånd som giver et skinnende og klassisk look. Vores hammered armbånd er vores limited edition, som bliver banket på vores egen, nøje udviklede sten som giver mere struktur til armbåndet. Vores seneste skud på stammen er vores matte armbånd som er det sikre valg til manden. Dette giver et mere neutralt og klassisk look, til manden der ønsker et mere maskulint look. 

Et armbånd der foreviger minder

Et smykke fra Nordd Copenhagen er ikke blot et almindeligt armbånd. Armbåndene repræsenterer de mest meningsfulde mennesker, steder og oplevelser i livet. Det er et smykke, der fortæller om et smukt minde, om en fantastisk oplevelse eller om en uforglemmelig begivenhed. 

Lige netop minder og livets særlige øjeblikke er visionen bag Nordd Copenhagens smykkeunivers. Alle vores armbånd bliver personligt indgraveret og lavet made-to-order, hvilket foreviger livslange minder på en helt unik og personlig måde. Vores bud på det perfekte armbånd til mænd findes nedenfor.