Hvad siger kunderne om os?

Vi har på denne side samlet nogle af vores mere end 2000 anmeldelser på Trustpilot. Vi gør altid vores bedste for at levere god kundeservice og produkter af høj kvalitet, som skaber glæde hos modtageren.

Vildt fed service

“Rigtig fine smykker, godt koncept, gode priser og eminent service! De åbnede endda butikken et par timer tidligere for mig fordi jeg skulle hente min ordre inden jeg skulle med toget. Jeg skrev blot til dem på Facebook også havde vi en god kommunikation omkring det. Så stor anbefaling herfra :)”

- Sofie Signe

Kan varmt anbefales

Det er anden gang at jeg bestiller fra Nordd Copenhagen, og jeg er endnu en gang mere end tilfreds! Deres kundeservice er fantastisk, deres produkter er så lækre, og bliver leveret så fint! Det kan varmt anbefales at købe smykker fra Nordd Copenhagen

- Cecilie Bramstorp

Fortvivl ikke

Kære du, der læser dette, måske fordi du er i tvivl og vil læse andres oplevelser så du ikke begår fejl. Fortvivl ej. Det er et kompetent firma. Imødekommende og støttende kundeservice som du uden tvivl kan bestille fra. Firmaet er super hurtige og det er egentlig længe siden, at jeg har oplevet nogen været så målrettet. Ligeså snart man har bestilt så starter de opgaven og du når ikke engang at blinke og så er produktet på vej til dig👌 Gavemodtageren var lige så glad som mig, “afgiveren” ;) Jeg ville dog anbefalede at man køber en lille gaveæske til, som de tilbyder når man kommer varen i kurven, da man ellers kan være uheldig med slitage/steger på armbåndet under rejsen og det er virkelig synd, så husk endelig at få æsken med i kurven. Skal man give gaver, specielt de mindefulde af slagsen. Som både er stilrent, flot, sødt og foreviget, så er Nordd Copenhagen helt klart stedet at bestille fra.

- Khan

Perfekt

Bestilte et glat armbånd og en hammred nøglering, begge i sølv. Hurtig levering. Lækker kvalitet. Flot gravering. Dejligt, at man kunne få forhåndsvist gravering på hjemmesiden.

- Neel

Venindegave

Det var en gave, et armbånd "Verdens bedste veninde". Hun blev meget, meget glad for at få en anerkendelse af mig. Det er en meget fint armbånd, flot gravering. God service og hurtig levering.

- My Melander

Positivt overrasket

Jeg bestilte et armbånd med indgravering og modtog det allerede 2 dage efter. Positivt overrasket over både kvalitet, pris og levering. Kæmpe anbefaling herfra.

- Laura

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering og en perfekt gave til en du holder af. Jeg bor i Amerika, og bestilte det en mandag aften, hvilket er om natten i DK. Men alligevel var min personlige tekst på både armbånd og halskæde færdig samme dag og leveret til døren om onsdagen! Det er bestemt ikke den sidste gang jeg køber hos Nordd Copenhagen! Tusind tak for at give mig muligheden for at glæde en af mine nærmeste!

- Alberte

Bedste service og leveringstid

Bestilte et armbånd til en veninde fredag aften (skulle bruges søndag, men jeg forventede først levering mandag - hvilket er en meget fair leveringstid). Lørdag klokken 9.55 fik jeg besked om, at min pakke kunne afhentes. Det er SÅ i orden og møg god service. Armbåndet var i øvrigt så flot, og min veninde blev meget glad. Tusind tak for en god oplevelse og et smukt smykke.

- Line