LEVERING KUN 19 KR. GRATIS INDGRAVERING

HVEM ER NORDD

SE VIDEOEN

HISTORIEN BAG

NORDD COPENHAGEN

historien
historien

Nordd Copehagen blev etableret i 2019 af Tobias og Justin med det formål, at skabe et stilrent og personligt smykke til både mænd og kvinder. 


Et armbånd fra Nordd Copenhagen ikke bare et armbånd. Armbåndene repræsenterer de mest meningsfulde mennesker, steder og oplevelser i livet. Det er et smykke, der fortæller et smukt minde, om en fantastisk oplevelse eller en uforglemmelig begivenhed. Det kan være dagen han friede til dig, dagen du blev gravid, dagen du bestod din afsluttende eksamen eller blot en helt særlig dato der betyder noget for netop dig. Tænk, at et armbånd så simpelt kan fortælle om noget så stort. Få indgraveret din personlige historie i dit nye armbånd fra Nordd Copenhagen. 

Vores armbånd er produceret i rustfri stål og 925 sterlingsølv og kommer i både guld og sølv. Indgravering er altid inkluderet i prisen.

Når du køber et armbånd hos Nordd Copenhagen garanterer vi for: Altid hurtig levering, altid leveret i i en flot gaveæske og vi benytter udelukkende de bedste materialer.