I denne guide fortæller vi dig mere om vores mest populære smykker.

Vi laver stilrene og klassiske smykker, hvor du har mulighed for at personliggøre dem med din egen unikke indgravering. Alle vores smykker er lavet af 304L rustfrit stål, og vores guldsmykker er belagt med 18K guld. Vores armbånd fås i to størrelser og kan justeres, hvilket gør, at de kan tilpasses til de fleste håndled. Alle vores produkter bliver personligt indgraveret i hjertet af København, og er made-to-order.

Det mest populære: Classic

Vores classic armbånd er vores til dato mest populære smykke, og er perfekt til personen, som ønsker et stilrent og klassisk look. Overfladen på armbåndet er skinnende, og du har mulighed for at indgravere en tekst indvendigt, udvendigt eller på begge sider. Dette armbånd er altså en sikker vinder, da det med sit klassiske look falder i de flestes smag.

"Scandinavia" - Inspireret af norden

Vores yderst populære armbånd: scandinavia. Dette armbånd er helt specielt i og med, at det har en rillet finish. Dette gør armbåndets overflade meget speciel, men er samtidig enkelt og stilrent. Armbåndet fås i både guld og sølv og du vælger helt selv den ønskede indvendige indgravering. Dette er armbåndet du vælger, hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden, men samtidig bære et enkelt og stilet armbånd omkring håndleddet.

Det hammerslåede

Vores hammered armbånd er et limited edition armbånd, som grundet sit hammerslåede look, giver armbåndet mere kant, og gør det mere rustikt, samtidig med at det stadig er stilrent. Armbåndet bliver banket på vores egen nøje udvalgte sten, som giver dem et unikt look. Armbåndet er perfekt til personen, der ønsker et et klassisk armbånd med lidt kant. Du har på indersiden af armbåndet mulighed for at lave din egen personlige indgravering. Armbåndet findes i guld, sølv og rose gold. 

Vores mest populære halskæde

Et andet godt bud er vores 02 hammered halskæde, som siden lanceringen i sommer, har været afsindig populært. Halskæden er rund og hammerslået på forsiden. På halskæden har du mulighed for at få en tekst indgraveret på bagsiden. Denne halskæde passer samtidig helt perfekt sammen med det hammerslåede armbånd. Du har også mulighed for at købe de to smykker som et sæt i vores hammered bundle 02. Dette bundle er det perfekte smykkesæt til ham eller hende, som godt kan lide at mixe og matche.