2015

Det startede i London

I 2015 trådte jeg ind på det danske hostel i London og mødte min kompagnon, Justin, for første gang. Vi var begge i London af to vidt forskellige grunde, men opbyggede et godt venskab og ikke mindst en masse gode minder.

2019

Efter et par år flyttede Justin hjem til Danmark, men vi følte begge, at der manglede noget. Vi manglede mindet, historien og oplevelser fra London ved vores side. En ting som kunne tage os tilbage til London og de mange minder vi sammen har i bagagen. Det var starten på ideen og fundamentet for Nordd Copenhagens grundlæggende vision. 

Et smykke fuld af minder

Formålet, ideen og passionen har altid været at skabe et stilrent og personligt smykke til både mænd og kvinder, som bærer på helt særlige minder. Sådan opstod ideen om, at indgravere hvert enkelt smykke personligt med en særlig tekst, som har en helt særlig betydning for den enkelte.

Et smykke fra Nordd Copenhagen er ikke blot et almindeligt smykke. Smykkerne repræsenterer de mest meningsfulde mennesker, steder og oplevelser i livet. Det er et smykke, der fortæller et smukt minde, om en fantastisk oplevelse eller en uforglemmelig begivenhed. Det kan være dagen han friede til dig, dagen du blev gravid, dagen du bestod din afsluttende eksamen eller blot en helt særlig dato der betyder noget for netop dig. Tænk, at et smykke så simpelt kan fortælle om noget så stort.